Het Mooiste, Uniekste, Talentvolle Meisje, Van Binnen En Buiten In Nederland

Ieder Jaar Weer Zijn We Op Zoek Naar Het Mooiste Uniekste Meisje Van Nederland. En Dat Pakken We Natuurlijk Groots Aan! Nederland Staat Wereldwijd Bekend Om De Knappe, Lange Meisjes, Maar Wij Zijn Juist Op Zoek Naar Degene Met Dat Beetje Extra. Zodat Zij Een Rolmodel Kan Zijn Voor Andere Jonge Meiden.

 We Willen Graag Een Enthousiast, Talentvolle, Intelligent, Commercieel En Lief Meisje Die Een Harde Werker Is. Ze Heeft Interesse In Social Media, Uiterlijke Verzorging En Heeft Bijzonder Sociale -, Maatschappelijke -, Regionale -, Nationale – En Internationale Betrokkenheid.
Qua Uiterlijk Zijn We Op Zoek Naar Prachtige Meisjes Tussen De 18 En 35 Jaar, Comfortabel Met Haar Lengte En Het Lichaam Gezond En In Proportie. De Jonge Vrouw Moet In Het Bezit Zijn Van Een Nederlands Paspoort, Mag Niet Getrouwd Zijn En Geen Kinderen Hebben Vanwege De Internationale Eisen.

Wat Gebeurd Er Na Mijn Inschrijving?
Je Krijgt Een Welkomstbericht Toegestuurd Met Daarbij Instructies Over Wat Je Kunt Verwachten Van De Miss Unique Beauty Pageant Nederland.
Door Het Hele Process Wordt Je Begeleid Om Je Doelen Te Behalen. Er Is Een Eenmalige Inschrijfgeld Aan Verbonden Daar Krijg Je Meer Informatie Over.


Je Wordt Uitgenodigd Voor Een Van De Kick Offs Van De Miss Unique Beauty Pageant Nederland Eenmaal Je Inschrijving Rond Is.


Vanaf Dan Begint De Casting Selectie Voorrondes, Kennismaking Met De Organisatie En De Profesionele Fotoshoot.

Miss Unique Beauty 2019